Welkom op Natuurdromers. Dit is een online community voor jonge mensen die zich bezig houden met én genieten van de natuur. Dit uit zich op verschillende manieren: sommige leden wonen in een tiny house, een campervan of zijn juist bezig met het verduurzamen van hun huis. Anderen wonen in de stad en tuinieren op hun balkonnetje van een paar m2 of dromen van een boshuisje. Weer anderen werken in de natuur als boswachter, zijn enthousiast vogelaar of leggen hun eigen voedselbos aan. We zijn een diverse groep jonge mensen, maar allemaal met een hart voor onze natuur.

Hieronder stellen de mensen achter de community zich uitgebreider aan je voor:

Daniëlle

Hoi, ik ben Daniëlle en al vanaf dag 1 enthousiast lid van Natuurdromers. Zo onderhoud ik de community en bouw mee aan leuke, toffe plannen om deze plek nog meer inspirerend en groener te maken. Mijn hart voor natuur zat er al vroeg in. Ik groeide als kind op in een klein dorpje midden in het bos en dicht bij de heide. Om naar school en vriendinnen te gaan moest ik minstens een half uur fietsen, dus in mijn vrije tijd zwierf ik vooral met mijn hond door de bossen. Toen ik ging studeren verhuisde ik naar de stad. Ik miste de natuur en bossen enorm. Daarom heb ik twee jaar geleden de stap genomen om te verhuizen naar een fijn huisje, dicht bij de bossen en de Soesterduinen. Dit was de beste beslissing ooit!

 Ik verdeel mijn tijd nu tussen dwalen in de bossen met mijn hond Ollie, het vergroenen van ons fijne, kleine tuintje of met een mooi boek op de bank. Ook verdiep ik me in bewust en no-waste leven en ga ik hier graag met andere Natuurdromers over in gesprek.
Door Natuurdromers heb ik al veel andere natuurliefhebbers leren kennen. Zo ben ik al lid van een hele gezellige natuurdromersleesclub en ga ik vaak samen met andere Amersfoorters de bossen in. Ga je een keer mee? :-)

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? 

Mail dan naar info@natuurdromers.nl